TALA i Stockholm 2014

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/24/167324/stammardu.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 241

49Kristi Himmelsfärdshelgen 2014 (29/5 till 1/6) anordnar vi en TALA-kurs i Stockholm. Kursen arrangeras av Stockholms Stamningsförening i samarbete med TALAkademin och Skånes Stamningsförening.

Anmäl dig via formuläret nedan eller e-post senast den 5 maj. Antalet platser är begränsat till 20 deltagare, och anmälan är bindande.

Obs! Anmälningstiden har gått ut, men det finns eventuellt ett antal restplatser kvar, så anmäl dig gärna ändå, om du är intresserad!

  • När: 29 maj till 1 juni
  • Var: Tollare Folkhögskola ute på Värmdö, www.tollare.org
  • Kostnad: Singelrum 1000 kr, Dubbelrum 800 kr, Utan boende 600 kr
  • Betalning: Senast den 8 maj till Stockholms stamningsförening bankgiro 5552-2080.

Kursavgiften är kraftigt subventionerad, utöver detta kan man även få resebidrag för kostnader mellan 200 och 810 kr genom Specialpedagogiska skolmyndigheten. Ansökan om resebidrag fylls i under kursen. Spara underlag i form av t ex tågbiljetter så kan beviljad ersättning betalas ut efter kursens slut. För att kunna få resebidraget krävs att man inte erhåller studiestöd, aktivitetsstöd, eller utvecklingsersättning under kurstidens gång.

Kursen börjar med lunch på torsdagen kl 12:00 och avslutas med lunch kl 13:00 på söndagen.Vi inleder med att gå igenom de fyra basfärdigheterna andning, pausering, avspänning och frasering, för att sedan bygga på med tre aspekter på rösten (röstkvalitet, röstläge, röststyrka) samt tre aspekter på talet (uttal, tempo, rytm). Det kommer även ges möjlighet att träna på att tala inför grupp, i form av så kallade Speaking Circles där vi ger varandra positiv feedback. Alla övningar är frivilliga att delta i.

Övningarna leds av Andrea Daleflod, Johan Ascard och Åke Byström (logoped, TALAkademin) med gästinhopp av Karin Nilsson (logoped) och Jack Kruse. Ansvariga för arrangemanget är Annika Thylander, Andrea Daleflod och Jack Kruse.

Varmt välkommen!

 

Verification

  • Submit