Föreläsning måndag 9 mars: McGuire-programmet

2015-02-15)

Måndagen den 9 mars arrangerar föreningen vårens första föreläsning, den här gången på temat McGuire-programmet.

McGuire-programmet hjälper tusentals människor världen över som stammar att ta kontroll över sin stamning och utvecklas till starka och vältaliga kommunikatörer. Programmet är grundat, drivs och undervisas av personer som själva stammar. Under presentationen kommer tre personer att dela med sig av sina egna resor från okontrollerad stamning mot vältalighet och ge en överblick av vad McGuire-programmet handlar om och vad det kan göra för hjälpa dig som stammar att ta kontroll över din stamning.
 
Presentatörer är:
 
Sebastian Rönnlund – Certifierad McGuire-coach sedan 2012. Driver en McGuire-supportgrupp i Stockholm.
 
Nicklas Bengtsson – Certifierad kursinstruktör sedan 2013. Instruerat McGuire-kurser i Mexiko. Regionsansvarig för McGuire-programmet i Spanien. Kursinstruktör på den kommande McGuire-kursen i Oslo i april.
 
Andreas Ganderup – Certifierad McGuire-coach sedan 2013. Driver en McGuire-supportgrupp i Århus.

 

Tid: Måndagen den 9 mars, kl 18.00-20.00

Plats: Hedénsalen, ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm (T-Hötorget/Rådmansgatan)

Fri entré – Ingen föranmälan – Mycket välkomna
Klicka här för flygblad i PDF