Talträningsdag – lördagen den 28 maj, med röstyoga och en McGuire-grupp

(2016-05-02)
Lördagen den 28 maj kl. 9.00-15.00 är det dags för vårens andra talträningsdag.

Föreningens talträningsdagar är för dig som vill arbeta med ditt tal. Den här talträningsdagen inleds med ett pass röstyoga kl 9.00-11.00. Passet leds av logoped Anna Eklöf från Stockholms Stamningscenter. Därefter fortsätter den ordinarie talträningen fr.o.m. kl 11.00. Det blir även en McGuire-grupp på det här tillfället, som leds av Mikael Crona. Den övriga talträningsgruppen leds av Anders Henrikson och Per Rydengren. Oavsett grupp så är alla välkomna på passet med röstyoga. Vi brukar avsluta talträningsdagarna med ett gemensamt pass med Speaking circle där man får träna på att stå framför andra och tala, och få applåder och positiv feedback efteråt.

Tid: Lördag 28 maj, kl 9.00-15.00 (röstyoga 9.00-11.00, lunch 12.00-13.00)
Plats: ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm (T-Hötorget/Rådmansgatan). Utörummet samt Landsortsrummet (McGuire), båda rummen på plan 3.

Observera att talträningsdagen börjar kl 9.00, med samling i Utörummet för de som önskar delta i röstyoga. Vi uppmuntrar deltagarna att komma senast kl 8.50. Det serveras fika fr.o.m. kl 8.30. Det är viktigt att vi vet hur många som kommer så vänligen anmäl er i förväg. Anmäl er då till Anders Henrikson på anders.henrikson67@gmail.com, eller till Per Rydengren på per.rydengren@tele2.se, eller till Mikael Crona på mikael.crona@gmail.com (McGuire). De svarar även på frågor som rör föreningens talträningsdagar. För att delta i McGuire-gruppen krävs vanligtvis att man genomgått McGuire-kurs. För den övriga gruppen krävs inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet av talträning.

Kom och talträna i goda vänners sällskap. Mycket välkomna! Även medlemmar från andra stamningsföreningar i Sverige är välkomna.