Talträningskurs i Stockholm 10-11 september 2016

(2016-08-11)
Stockholms Stamningsförening bjuder in till talträningskurs lördag-söndag 10-11 september på Tollare Folkhögskola i Saltsjö-Boo i Nacka. Det blir en trevlig och utvecklande helg med tal- och röstövningar, Speaking Circle-pass, avslappningsövningar, samtal, och en trygg och trevlig miljö tillsammans med andra kursdeltagare. Kursen leds av Andrea Daleflod, Anders Henrikson och Per Rydengren, tillsammans med logopeder.

I likhet med Stockholms Stamningsförenings talträningsdagar är denna talträningskurs för dig som vill arbeta med ditt tal och kommunikation. Det krävs inga förkunskaper eller att man har deltagit på tidigare talträningstillfällen. Kursen ersätter Stockholms Stamningsförenings första talträningsdag för hösten, och är öppen för medlemmar i alla Sveriges stamningsföreningar.

Tid: 10 september kl 11:00 till 11 september kl 15:00
Plats: Tollare Folkhögskola, Saltsjö-Boo, Nacka, www.tollare.org

Klicka här för Inbjudan till Talträningskurs i Stockholm 2016 – med program

Anmälan: Senast den 30 augusti. Anmäl dig till Stockholms Stamningsförenings kansli på e-post info@www.stammardu.se eller telefon 08-546 40 435
Kostnad: 500 kr. Enkelrum med helpension ingår.
Anmäl dig så snart du kan, antalet platser är begränsat till 15 deltagare. Anmälan är bindande.

Varmt välkommen till Stockholms Stamningsförening och Tollare folkhögskola den 10-11 september!
Tollare 01
Tollare 02