Öppet hus måndagen den 7 november

(2016-10-11, uppdaterad)
Måndagen den 7 november 2016 bjuder Stockholms Stamningsförening in till Öppet Hus där alla som är intresserade är välkomna att träffa föreningen, och även ställa frågor och diskutera med personer som arbetar professionellt med stamning.

Förutom representanter från föreningen närvarar bl.a. forskaren Per Alm från Institutionen för neurovetenskap vid Uppsala universitet, och flera logopeder som arbetar med stamning.

Från ca kl. 18.10 kommer det hållas kortare presentationer med utrymme för frågor. Företrädare för Stockholms Stamningsförening kommer att berätta vad föreningen gör och om den talträning som föreningen erbjuder. Per Alm kommer att tala om vad stamning är och vad som händer i stamningsavbrottet. Logopederna kommer att berätta vad en logoped gör, hur man kommer i kontakt med en logoped och vad stamningsbehandling innebär. Unga vuxna från Stockholms Stamningsförening kommer att berätta om sina erfarenheter och personliga utveckling via Stamningsförbundets ungdomsläger i Härnösand och föreningens talträningsverksamhet. Det finns även gott om tid för mingel och enskilda frågor.

Detta är ett bra tillfälle för alla som är intresserade av stamning och av föreningen. Även för dig som är nyfiken på föreningen. Vi vill gärna träffa dig.

Alla är välkomna. Ingen föranmälan. Fri entré. Föreningen bjuder på fika.

Tid: Måndag 7 november, kl 18.00-20.00
Plast: Östermalms Föreningsråd rum 6, Valhallavägen 148 (T-Karlaplan, bakom Fältöversten)

Se här för flygblad