Föreläsning – Stamningsbehandling för tonåringar

Stockholms Stamningsförening bjuder in till en videoföreläsning på Zoom på det mycket intressanta och viktiga temat: ”Stamningsbehandling för tonåringar – forskningsläge och diskussion om hur vi kan hitta sätt att arbeta tillsammans – vad är målet?”

Föreläsare: Tove Lagerberg, leg logoped och universitetslektor vid Göteborgs universitet

Tid: Torsdagen den 16 december kl. 19.00-20.00

Länk till videoföreläsningen:
https://us06web.zoom.us/j/83449401861?pwd=SzdHV253RnNYM0FxQWdNSHEyZnBIZz09

Meeting ID: 834 4940 1861
Passcode: 123456

Ingen föranmälan krävs. Alla är varmt välkomna!

Tove Lagerberg undervisar om stamning och bedriver egen forskning, framför allt rörande behandling för tonåringar. Tove har medverkat i och publicerat resultat från ett antal studier, bl.a. ”Att mäta och undersöka sambandet mellan talets förståeligt, talhastighet och artikulatorisk precision hos personer med olika typer av talstörningar” samt ”Funktionella konsekvenser av barns sammanhängande tal”. För att läsa mer om Toves forskningsprofil, se då gärna:

www.gu.se/om-universitetet/hitta-person/tovelagerberg