Kurs i retorik med start 8 februari

Posted on januari 25, 2017, under diverse.

(2017-01-25)
Stockholms Stamningsförening och Ida Hansson från Retorikforum erbjuder föreningens medlemmar en kurs i retorik. Det är en kurs som syftar till att öka sin medvetenhet om både sitt eget och andras sätt att kommunicera, få bättre gehör för sina idéer, och träna upp sin presentationsförmåga.

Kursen kommer att ges i en serie om fem tillfällen på onsdagkvällar med start 8 februari, och med sista tillfället 8 mars. Tiden är kl 18.00-20.30, och lokal är Lima-rummet i ABF:s lokaler på Sveavägen 84. Kursen bygger på aktiv närvaro från deltagarna, i en trygg miljö med andra medlemmar i Stockholms Stamningsförening.

För att hålla hög kvalitet på en sån här kurs är antalet deltagare begränsat till 10 st. Vid stort intresse hoppas vi å andra sidan att kursen kan ges fler gånger med en viss regelbundet så att fler får chansen att utveckla sina kunskaper och förmågor inom kommunikation och presentation.

Anmälan sker till föreningens kansli på info@stammardu.se eller till Anders Henrikson på anders.henrikson67@gmail.com

Sidan uppdaterad kl. 15.00: OBS: kursen blev full redan efter en kort stund. Hör dock gärna av er ändå så kan vi skriva upp intresserade på en lista till kommande kurser.

Klicka här för mer information om kursen.

Välkomna till en mycket intressant kurs!